enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3675
EURO
34,9594
ALTIN
2.325,20
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

CHP Kadın Kolları Urfa’da Saha Çalışmalarını Sürdürüyor

CHP Kadın Kolları Urfa’da Saha Çalışmalarını Sürdürüyor
06.09.2021 01:39
0
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl ve İlçe Kadın Kolları Yöneticileri genel ve saha çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiriyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Kadın Kolları Başkanı Emine Gizem Çetiner, saha çalışmaları ve diğer çalışmalar ile ilgili bugün CHP Siverek İlçe Kadın Kolları Başkanı Meral Kırtay, CHP Karaköprü İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülistan Ayata, CHP Karaköprü İlçe bilişim sorumlusu Behice Kara, Eyyübiye İlçe Kadın Kolları Yöneticisi Fatma Çelik, CHP Şanlıurfa İl Kadın Kolları Yöneticisi Sercan Çetiner ve, CHP Karaköprü İlçe Kadın Kolları Şeyma Köçeber ile Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığında genel ve saha çalışmaları değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda yapılan ve bundan sonra yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

CHP Kadın Kolları Urfa’da Saha Çalışmalarını Sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Kadın Kolları Başkanı Emine Gizem Çetiner, yaptığı açıklamada;

Saha çalışmalarımızda kadınlarımızla bire bir görüşerek sorunlarını dinliyoruz. Kadınlarımızın 2. plana atılmamasını çok önemsiyoruz. Kadınlarımızın rahatlıkla ayakta durmaları için mücadele veriyoruz. Saha çalışmalarımız kapsamında öncelikle en az oy aldığımız Mahalleler başta olmak üzere İl ve İlçelerimizdeki tüm Mahallelerde çalışma yapmayı hedefliyoruz.

Vatandaşlarımızın ve Kadınlarımızın barınma ve yeme içme gibi ihtiyaçları tam anlamıyla karşılanmıyor. Bunları kadınlarımıza anlatma çalışıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi, Halkın Partisi olarak halka iniyoruz. İnsanlarımızın en kaliteli bir yaşam yaşaması en doğal haklarıdır.

İnsanlarımızın kaliteli bir yaşama kavuşması için verdiğimiz mücadelemiz devam edecektir. Şanlıurfa İlimizde kadınlarımızın Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu Cumhuriyet Halk Partisine ilgi ve alakalarının yüksek olduğunu gözlemliyoruz.

20 Yıldır iktidarda olan AK Parti’nin Vatandaşlarımıza ve kadınlarımıza gereken yaşam standartlarını sunamadığını belirmek isterim dedi.

HABERLER  Gözler Valiler Kararnamesi'nde... Urfa Valisi değişecek iddiası
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.