enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3640
EURO
34,9533
ALTIN
2.325,55
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Faruk Çelik kimi kastetti? “Namussuzlarla hesaplaşacağız!”

Faruk Çelik kimi kastetti? “Namussuzlarla hesaplaşacağız!”

Faruk Çelik kimi kastetti? “Namussuzlarla hesaplaşacağız!”
18.11.2021 19:37
0
A+
A-

Şanlıurfa eski Milletvekili Faruk Çelik “Hesaplaşacağız, namussuzlarla arkadaş bunun lamı cimi kalmadı” dedi. Sözcü Gazetesi de bu sözleri hükümete yönelik olarak yorumladı ancak Çelik daha sonra yaptığı paylaşım ile bazı gazetecileri hedef aldığını açıkl

Bakanlık görevinde bulunan ve Şanlıurfa eski Milletvekili olan Faruk Çelik, bugün siyasi arena ve sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasında yer buldu. 


FARUK ÇELİK: ALNINI KARIŞLARIM

Bursa’da katıldığı bir toplantıda isim vermeden sert açıklamalarda bulunan “Hesaplaşacağız, namussuzlarla arkadaş bunun lamı cimi kalmadı. Faruk Çelik ve ailesine devlet, belediye, kamu ve kamu niteliğindeki odalar da dahil bir kuruş isnat edecek adamın alnını karışlarım” dedi.

“URFA’YA GÖNDERDİLER, KİM NEDEN RAHATSIZ OLDUYSA BİLEMİYORUM”

Konuşmasında Şanlıurfa’da görev yaptığı için bazı kesimlerce rahatsızlık duyulduğunu da ifade eden “Bursa Türkiye’nin sayılı şehirlerinden biri. Ben gitmişim Urfa’ya. Doğru gönderdiler Urfa’ya, kim neden rahatsız olduysa bilemiyorum. Artık bu saatten sonra hiç kimse ‘Aman birileri zarar görecek konuşmasın Faruk Çelik’ diye beklemesin. Çünkü benim de bir istiap haddim var. Ben bundan sonra her konuyu konuşacağım. Siyasetçisiniz, yüzleşmeden kaçıyorsanız sahtekârsınız. Bunun lamı cimi yok yani. Bunlar artık Bursa’da konuşulmalı” ifadelerini kullandı. 


HÜKÜMETİ YERDEN YERE VURDU İDDİALARI

Sözcü Gazetesi haberinde Çelik’in “Nerede hızlı tren? Ben yaptırdım ihalesini. 10 yıl oldu demiryolu Bursa’ya hala gelecek. “Şehir hastanesini Yıldırım’da yapacaksınız. Batıya yıkmayın her şeyi” dedim. Hastaneyi götürdüler ucube bir yere koydular. Şimdi tam 2 katrilyonluk ihale yapıyorlar demiryolunu hastaneye ulaştırmak için. Hastanenin maliyeti ne kadar? 1 milyar. Yapılacak yolun maliyeti ne kadar 2 milyar, yazık değil mi bu milletin iki milyar lirasını çarçur ediyorsun. Projelerin bir tanesi değil ki, hepsi yanlış yapılmış” ifadelerine de yer vererek Çelik’in hükümeti yerden yere vurduğunu iddia etti. 

ÇELİK: SÖZLERİMİN MUHATABI SÖZDE GAZETECİLER

HABERLER  HÜDA PAR'dan; Tehlikeli Trafiğe Dikkat

Haber bir çok haber sitelerinde Çelik’in hükümete karşı konuşma yaptığı şeklinde servis edildi. 

Çelik’ten yanıt gecikmedi. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Çelik bazı gazetecileri kastettiğini belirterek ““…Hesaplaşacağız, namussuzlarla arkadaş bunun lamı cimi kalmadı…” Bu sözlerimin MUHATABI; Bursa’da 10 yıldır aktif siyaset yapmamama rağmen mahkemelerce tescilli adı sanı belli müfteri sözde gazeteciler, Onları besleyen haysiyetsizlerdir!” dedi.

Çelik kimi kastettiği polemiği sosyal medyanın gündemine taşındı. Çelik twitterda Trend Topic (TT) listesine girdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.