enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3212
EURO
35,0652
ALTIN
2.306,86
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

“Bedava elektrik” vaadinde saha çalışması yapacak heyeti Urfa’ya gönderiyor

“Bedava elektrik” vaadinde saha çalışması yapacak heyeti Urfa’ya gönderiyor

“Bedava elektrik” vaadinde saha çalışması yapacak heyeti Urfa’ya gönderiyor
08.06.2022 07:28
0
A+
A-

CHP lideri Kılıçdaroğlu, çiftçisine bedava elektrik sözü verdiği Şanlıurfa’ya güneş tarlaları için saha çalışması yapacak heyet gönderecek.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ’ı başkent Ankara’da kabul etti.

Kılıçdaroğlu’nun Karadağ’ı kabulünde Şanlıurfa’nın tarım ve elektrik sorunu konuşuldu.

Görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu’nun, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın’ın da aralarında bulunduğu bir heyeti, çiftçilere “bedava elektrik” konusunda izlenmesi gereken yol haritası, güneş tarlaları ve saha çalışmaları için Şanlıurfa’ya gönderme kararı aldığı öğrenildi.

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, Kılıçdaroğlu ile görüşmesine ilişkin şu açıklamada bulundu:

“Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmemizde Genel Başkanımızın Şanlıurfalı çiftçilere verdiği Bedava Elektrik sözü üzerine Şanlıurfa’nın tarım ve elektrik konusunu ele aldık. Genel Başkanımızın talimatı ile Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın ve beraberindeki teknik heyet önümüzdeki günlerde Şanlıurfa’ya gelip, güneş tarlaları için, tespit ve saha çalışması yapacaklar. Bu müjdeli haber tüm Şanlıurfalı hemşehrilerimize hayırlı olsun. Geliyor gelmekte olan!”

Kemal Kılıçdaroğlu, çiftçi, esnaf ve vatandaşların yaşadığı sorunları yerinde tespit etmek amacıyla milletvekillerinden oluşan heyeti 2021 sonunda Şanlıurfa’ya göndermişti.

HABERLER  Kurtulmuş’a Şanlıurfa’daki projeler tanıtıldı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.