enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Yağmurlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

MHP kurultay hazırlığında! Bahçeli ile devam mı, tamam mı?

MHP kurultay hazırlığında! Bahçeli ile devam mı, tamam mı?

MHP kurultay hazırlığında! Bahçeli ile devam mı, tamam mı?
20.09.2023 14:10
0
A+
A-

MHP’de kurultay tarihi belli oldu. MHP lideri Devlet Bahçeli, 17 Mart 2024 tarihinde yapılacak kurultay için hazırlıkları başlattıklarını açıkladı. Peki, 1997’den beri partinin genel başkanı olan 75 yaşındaki Bahçeli, görevini sürdürecek mi?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partinin kurultay tarihini açıkladı.

Partisinin Merkez Yürütme Kurulu toplantısının ardından basın toplantısı düzenleyen Bahçeli, “Yerel seçimlere heyecanla hazırlanıyoruz. Zillet tortularının kazıtılmasını amaçlıyoruz. Türkiye’nin zaman kaybetmeye, oyalanmaya tahammülü yoktur” dedi.

MHP’nin kongre tarihinin de belirlendiğini söyleyen Bahçeli, şunları ifade etti:

“Türkiye oyun kurucu vasfıyla bu şartlar altında ben de varım diyerek varlığını ibra ve ifşa etmektedir. MHP olarak ne yaptığımızı biliyoruz, nereye ulaşacağımızın bilincindeyiz. Cumhuriyet’in yeni yüzyılını omuzlayacak ekibimizle gücümüze güç katacağımıza inanıyoruz. 17 Mart’ta 4. Olağan Kurultayımızı yapacağız. Siyasetteki maksadımız gök kubbede hoş bir sada bırakmaktır. Hizmet edenin himmet göreceğini de gayet iyi bilmekteyiz.”

Devlet Bahçeli, 6 Temmuz 1997 tarihli 5’inci Olağanüstü Kongre sonrasında MHP genel başkanı görevini üstlendi. O tarihten beri genel başkanlık görevini yürüten Devlet Bahçeli, 75 yaşında. Bahçeli’nin partinin genel başkanı olarak devam edip etmeyeceği sorusunun cevabı şimdiye kadar başka adayın çıkmamasından dolayı görevini sürdüreceği şeklinde yorumlanıyor.

HABERLER  Şanlıurfa’da bir ilçede daha belediye başkan adayı açıklandı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.